A világ esküvői legjei

LUXUSRA FEL!

Az esküvő alapból egy költséges nap, azonban mindent lehet fokozni.
Esküvői leg...-ek a nagyvilágból.
Ezen az oldalon a világ legdrágább menyasszonyi ruháját, a világ legdrágább menyasszonyi csokrát, a világ legdrágább esküvőjét, a világ legdrágább gyűrűjét, a világ legdrágább öltönyét láthatod. Csodálkozzunk rá a legekre!
Mitől is ilyen drágák?

A VILÁG LEGDRÁGÁBB ESKÜVŐI RUHÁJA
Renee-Strauss


Egy együttműködés eredménye a képen látható darab:  tervező Renee Strauss és  Martin Katz ékszer kereskedő. A fantasztikus  csillogást a ruhán a 150 karátos gyémánt adja.
12 millió $. értékű. Ezt mutatta az első Dubai Fashion and Diamonds  2006-ban. A modell Lisa Harrington. Diamond Wedding Dress
 forrás: http://www.celebritynetworth.com/articles/entertainment-articles/the-most-expensive-wedding-dresses-of-all-time/

A VILÁG LEGDRÁGÁBB ESKÜVŐJE

leginkább drága esküvő


2004-ben,Franciaországban, Bhaitia-ban tartott esküvő többmillió dollárba került. Pazar dekoráció, az élelmiszer-és ünnepségek,   1000 vendég, ára 55.000.000 $.
Vanisha, 25, a lánya a világ 8. leggazdagabb embere, multi-milliárdos Lakshmi Mittal. A "hetedhét országra szóló" lakodalom, hat napos rendezvényvolt. 

A VILÁG LEGDRÁGÁBB MENYASSZONYI CSOKRA

csokor

Miből áll a világ legdrágább menyasszonyi csokra? Fehér rózsa, fehér liliom, fehér orchideák, holdvirágok, egy 100 éves ficus, többféle kő, festékek, tollak és drágakövek, köztük két 90 karátos vörös rubin metszettel, kilenc egy- karátos gyémánt, és egy 21,6 karátos csillag rubin. Ruby Plaza-ban ( Hanoi, Vietnam) muatták be.
A 100 drágakő jelképe: 100 boldog év a párnak!, Értéke kb. 125.000 $.
A VILÁG LEGDRÁGÁBB FÉRFI SZABOTT ÖLTÖNYE

   öltöny  

 

Ez a testre szabott öltöny kasmír gyapjúból készült. Selyem és közel 500 gyémánttal rakták ki, amelynek ára a közel 1 millió dollárt.


A VILÁG LEGDRÁGÁBB GYŰRŰJE  

Chopard-gyémánt gyűrű
Chopard Blue Diamond gyűrű, értéke 16.260.000 dollár.Egy hatalmas, ovális alakú kék gyémánt, gyémánt berakások díszitik, az alap 18k fehér arany.


forrás:usa.publiboda.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése